Betaalmethoden

 

MAKEUP biedt verschillende veilige betaalmethoden. Veel winkelplezier bij ons!

 

Let Op! Beste Makeup-klanten, wij willen u informeren dat het momenteel om technische redenen onmogelijk is om bestellingen gericht aan rechtspersonen te verwerken.
We werken al aan een oplossing voor dit probleem, en een dergelijke mogelijkheid zal zich binnenkort voordoen. Wij danken u voor uw begrip!

 

 

 

 

U kunt eenvoudig betalen met VISA/Mastercard.

 

Wanneer u uw bestelling bevestigt, vult u eenvoudigweg in het daarvoor bestemde veld voor de betaling het volgende in: het kaartnummer, de vervaldatum en de CVV-code die op de achterkant van de kaart staat. Deze betaalmethode is bovendien veilig omdat alle betaalkaarten gebruik maken van extra SSL-encryptie. Zodra de betaling is gedaan, wordt het bedrag van uw rekening afgeschreven. Zorg ervoor dat uw 3DS is geactiveerd en dat u met een creditcard en niet met een debetkaart betaalt. Neem voor een debetkaart contact op met uw bank om uw 3DS te activeren.

 

 

U kunt ook veilig betalen met Google Pay.

 

Snel contactloos betalen met een Android-smartphone of smartwatch. De methode is veilig: dankzij gecodeerde betaalgegevens blijft uw kaartnummer vertrouwelijk. Met Google Pay kunt u uw online aankopen gratis, gemakkelijk en snel betalen. Houd er rekening mee dat deze betaalmethode niet werkt met de internetbrowser Mozilla Firefox.

 

 

 

Depuis l'application et en ligne, vous pouvez utiliser Apple Pay pour faire des achats dans Safari sur votre iPhone, iPad ou Mac. Épargnez-vous des formulaires de paiement compliqués et payez simplement en un clic.

 

 

Pour votre commande en ligne, nous vous proposons également le mode de paiement Paypal. Tout ce dont vous avez besoin est un compte PayPal.

 

 

 

Sofort is de gemakkelijkste manier om aankopen te doen via internetbankieren. Eenvoudige en veilige betalingen.

 

 

Inloggen op je account

Wachtwoordherstel

wij bellen je terug!